bokbussen kommer vid midnatt.jpg

Bokbussen kommer vid midnatt är en jävlar-anamma-feelgood som utspelar sig i biblioteksmiljö, och det genomgående temat är kärleken till böcker!

Boken är första delen i serien om Sidhäll.

 

Den lilla biblioteksfilialen, inhyst i gamla prästgården i byn Sidhäll, hotas av nedläggning om inte de tre anställda lyckas höja utlåningen till helt omöjliga nivåer. Det är nästan som om de lokala makthavarna hittat på allt bara för att kunna få stänga biblioteket för gott och lägga pengarna på annat. Det krävs uppfinningsrikedom, engagemang utöver det vanliga och uppbackning av hela bygden för att Lisa, Eva och Kåge på biblioteket ska lyckas. Men just när allt ändå ser ut att gå vägen kommer dråpslaget – och byn går in i ett helt nytt tidevarv. Där en gammal dansbandsbuss, några motvilliga ungdomar och en hemlig, bokälskande undergroundrörelse får människor att förändras och en sömnig by att vakna upp. För när bokbussen kommer vid midnatt finns det ingen gräns för hur mycket böcker kan betyda i människors liv.

Boken ges ut på Lind&co under juli 2021, men finns redan nu att bevaka i nätbokhandeln och i streamingtjänster för ljudbok.

Bevaka bok på Adlibris, Bokus

Bevaka ljudbok på Storytel, Bookbeat