top of page
Sök
  • Skribentens bildSofie Axelzon

Ett manus blir till

Uppdaterat: 7 juli 2020

Jag är precis i startgroparna för ett nytt bokmanus, och tänkte dela med mig av hela resan i realtid. Från den allra första planeringen – skapandet av livfulla och (förhoppningsvis) intressanta karaktärer, storyns födelse, synopsisens tillblivelse och det allra första kapitlet som är så viktigt. Ja, och sen skrivandets fortskridande med alla dess vedermödor och glädjerus, toppar, dalar, eufori och djupaste avgrund. För allt det där kommer, det vet jag. Och det behövs också för den kreativa processen.

Det jag ska skapa är ett ljudboksmanus för bokälskare. En riktig jävlar-anamma-feelgood med hjärta och smärta, men inte med fokus på romantik. Det är tänkt att bli den första i en serie.

Oavsett vad du själv skriver inom för genre tror jag att du kan ha nytta av min process.

Och du, är det något du vill att jag ska ta upp, skriv det i kommentarerna.


70 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page